Κακιούσης: Στο πλευρό τους…

Ο Λευτέρης Κακιούσης σχολιάζοντας την κινητοποίηση των παικτών, δήλωσε: “Από το 1991 και την απεργία που είχε γίνει τότε, έχουν τακτοποιηθεί ορισμένα ζητήματα. Αλλά είναι …

Ηρακλής

Ο Λευτέρης Κακιούσης σχολιάζοντας την κινητοποίηση των παικτών, δήλωσε: “Από το 1991 και την απεργία που είχε γίνει τότε, έχουν τακτοποιηθεί ορισμένα ζητήματα. Αλλά είναι και αρκετά ακόμα σε εκκρεμότητα. Μέσω αυτής της απεργίας θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα, είμαστε μαζί τους, εύχομαι να βρεθεί λύση και πρέπει να υπάρχουν πάντα οι κατάλληλες συνθήκες για να αγωνίζονται οι παίκτες”.


Ο Παντελής Παπαϊωακείμ από τον ΠΣΑΚ, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το μεγάλο πρόβλημα είναι το καθεστώς που υπήρχε και υπάρχει στην Α2 και είναι ανεπίτρεπτο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την κινητοποίηση. Πρέπει να μάθει ο κόσμος τα αιτήματά μας, γιατί ακούστηκε πως οι παίκτες εκβιαστικά έφτασαν σε αυτό το σημείο. Τα αιτήματα μας αφορούν κυρίως θέματα εργασιακών δικαιωμάτων. Το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι μόνο η Εθνική ομάδα, ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ. Τα συμβόλαια είναι πολύ χαμηλά και αρκετοί παίκτες έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν βιοποριστικό πρόβλημα.  Όποτε κι αν γινόταν η απεργία, θα ακουγόντουσαν διάφορα. Η σημερινή απεργία είναι προειδοποιητική και το τάιμινγκ που έγινε, δεν είναι αποκλειστική ευθύνη δική μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top