Έτοιμες για όλα στο γεμάτο Κατσάνειο

Αποφασισμένη να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είναι η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες θα υποδεχτούν την Κυριακή …

Ηρακλής

Αποφασισμένη να συνεχίσει το αήττητο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών είναι η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες θα υποδεχτούν την Κυριακή (15/11, 13.00) τον Ολυμπιακό στο γεμάτο Κατσάνειο και θα επιδιώξουν να είναι αυτές οι μόνες που θα έχουν νίκες σε όλα τα παιχνίδια τους.

Μετά και το διπλό στο Μαρκόπουλο, ο Ηρακλής έχει την ευκαιρία να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Αυτό θα συμβεί αν νικήσει και τον επίσης αήττητο Ολυμπιακό στο Κατσάνειο, που αναμένεται να γεμίσουν οι φίλαθλοι των κυανόλευκων.

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά δεν τον φοβόμαστε και πρέπει να νικήσουμε για να παραμείνουμε αήττητοι. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και επειδή πιστεύω ότι θα γεμίσει το γήπεδο, θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε με μία μεγάλη νίκη. Είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε προβλήματα και αυτό είναι θετικό», δήλωσε στη BLUEARENA ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Στράντζαλης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top