“Ο Λάζαρος είναι η σημαία του Ηρακλή”

Ο ισχυρός άντρας του ΤΑΚ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”, για την αποκάλυψη της BLUEARENA περί πρότασης στον Λάζαρο Παπαδόπουλο. “Κάναμε μία πρόταση …

Ηρακλής


Ο ισχυρός άντρας του ΤΑΚ Ηρακλής, Γιώργος Γαλανός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis”, για την αποκάλυψη της BLUEARENA περί πρότασης στον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
“Κάναμε μία πρόταση στον Λάζαρο Παπαδόπουλο και του είπαμε ένα καλό νούμερο για τα δεδομένα μας, γιατί έχει μεγάλο κασέ. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια προκειμένου να μπορέσουμε να τον πείσουμε, καθώς έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας. Ξέρω το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου, αλλά και την ελληνική πραγματικότητα. Εμείς του δίνουμε προκαταβολή, το συμβόλαιο που του δίνει ο ΠΑΟΚ. Θέλουμε να τον χτυπήσουμε στο φιλότιμο με την καλή έννοια. Εμείς τον θέλουμε για τώρα, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι η σημαία του Ηρακλή, αγαπάει την ομάδα και τον έχουμε δει και σε αρκετά παιχνίδια. Έτσι τολμήσαμε να του μιλήσουμε. Περιμένουμε και ελπίζουμε για την απάντηση του”.


  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top