Επέστρεψε ο Ντάλα Μπόνα: “Ήταν λάθος”…

Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα είναι εδώ! Πράγματι, λοιπόν, ο Ιταλός μέσος βρέθηκε στην προπόνηση του Ηρακλή, σήμερα (13/11) το πρωί, ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ήρθε …

Ηρακλής

Ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα είναι εδώ! Πράγματι, λοιπόν, ο Ιταλός μέσος βρέθηκε στην προπόνηση του Ηρακλή, σήμερα (13/11) το πρωί, ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ήρθε ενώπιος ενωπίω με τον γενικός αρχηγό, Μανώλη Τουμπόγλου. «Είσαι σε μεγάλη ομάδα πρώτης κατηγορίας. Εδώ υπάρχουν διαδικασίες και ανάγκη τήρησης της πειθαρχίας και των κανονισμών. Ήταν σοβαρό παράπτωμα αυτό, στο οποίο υπέπεσες και από την Δευτέρα θα πρέπει να περάσεις την διαδικασία της απολογίας στην διοίκηση», του ανέφερε ο «κυανόλευκος» γενικός αρχηγός.


«Αναγνωρίζω τον λάθος τρόπο, με τον οποίο χειρίστηκα το θέμα. Είμαι απολύτως έτοιμος να αντιμετωπίσω τις επιπτώσεις. Στην Ιταλία πήγα όχι τόσο για να εξασφαλίσω δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό μου, καθώς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας, που κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά για να επισκεφθώ ένα ειδικό θεραπευτήριο στην Μπολόνια και να ακολουθήσω το πρόγραμμα, που ακολούθησα εκεί. Θέλω για μια ακόμη φορά να τονίσω ότι θέλω να παίξω στον Ηρακλή και ότι αυτό, που έκανα ήταν ένα λάθος», ήταν η απάντηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή, που – πλέον – αναμένει να απολογηθεί και πληροφορηθεί την ποινή, η οποία θα του επιβληθεί.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top