Αυτή ήταν η πρόταση του Ηρακλή για τον Λάζαρο

Η νέα αποκάλυψη της BLUEARENA για το θέμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, προκάλεσε αίσθηση και φιλοξενήθηκε από το σύνολο των εφημερίδων. Ο Ηρακλής επιχείρησε να πραγματοποιήσει …

Ηρακλής

Η νέα αποκάλυψη της BLUEARENA για το θέμα του Λάζαρου Παπαδόπουλου, προκάλεσε αίσθηση και φιλοξενήθηκε από το σύνολο των εφημερίδων. Ο Ηρακλής επιχείρησε να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή που θα προκαλούσε αίσθηση εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Σήμερα (13/11), η BLUEARENA σας αποκαλύπτει με λεπτομέρειες, την πρόταση που κατατέθηκε στον Θόδωρο Φιλιούδη, την οποία –σύμφωνα με πληροφορίες- ο ίδιος την χαρακτήρισε «υποτιμητική» για την αξία του πελάτη του.


Εκτιμώντας την τεράστια αξία του και θέλοντας να τον επαναφέρει στο σπίτι του, ο Ηρακλής κατέθεσε μία πρόταση που όμοιά της δεν έγινε ξαναγίνει από ομάδα που αγωνίζεται στην Α2. Πενήντα χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για πέντε μήνες, εκ των οποίων σχεδόν τα μισά προκαταβολή. Το σύνολο; 250.000 ευρώ. Τεράστιο ποσό ακόμη και για το επίπεδο της Α1. Ο κ. Φιλιούδης όμως χαρακτήρισε την πρόταση… «υποτιμητική».


Θα θέλαμε να μας πει ο κ. Φιλιούδης αν έχει πολλούς πελάτες που τυγχάνουν ανάλογης αντιμετώπισης από τις ομάδες που ανδρώθηκαν μπασκετικά. Γιατί ο Ηρακλής εκτιμώντας την αξία, αλλά και την προσωπικότητα του Παπαδόπουλου, κατέθεσε μία εξωπραγματική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτός είναι ο σωστός χαρακτηρισμός της πρότασης. Εξωπραγματική και όχι υποτιμητική, κ. Φιλιούδη.


Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε την είδηση, γνωρίζαμε ότι οι πιθανότητες να αποδεχτεί ο διεθνής σέντερ την κυανόλευκη πρόταση, ήταν ελάχιστες.


Παρόλα αυτά, η BLUEARENA κατέγραψε –ως όφειλε απέναντι στους χιλιάδες ηλεκτρονικούς αναγνώστες της- τα γεγονότα με απόλυτη ακρίβεια και εγκυρότητα. Αρχικά, την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες το βράδυ ο Λευτέρης Κακιούσης με τον Θόδωρο Φιλιούδη, τον ατζέντη του Παπαδόπουλου, κατά τη διάρκεια της οποίας του μετέφερε τη διάθεση του Ηρακλή να συνεργαστεί εκ νέου με τον κορυφαίο Έλληνα σέντερ των τελευταίων δέκα ετών.


Αμέσως μετά, ενημερωθήκατε πρώτοι για το τηλεφώνημα του Γιώργου Γαλανού στον Κακιούση, στο οποίο ο παράγοντας του Ηρακλή, ενημέρωσε τον Έλληνα τεχνικό ότι είναι διατεθειμένος να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να φέρει τον Παπαδόπουλο και πάλι στο Ιβανώφειο.


Το ρεπορτάζ όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού ακολούθησε νέα πληροφόρηση, αυτή τη φορά για την επίσκεψη περίπου είκοσι οπαδών στο σπίτι του Παπαδόπουλου, με σκοπό να τον πείσουν να αγωνιστεί στην Α2 και να αποτελέσει τον ηγέτη του νέου Ηρακλή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η BLUEARENA αποκάλυψε και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου τη διάθεση του Γαλανού να φέρει τον Παπαδόπουλο στο Ιβανώφειο. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του…


Το ρεπορτάζ του καλοκαιριού


http://www.bluearena.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1850:2009-08-15-09-48-25&catid=15:basket-iraklis&Itemid=213

Σχετικά Άρθρα

Back to Top