«Με τέτοιες πάσες όλα είναι απλά»

Στη Λαμία ο Κανέλλος, με τον Άρη ο Κραλ. Οι κεντρικοί του Ηρακλή έχουν πάρει φόρα και… άντε να τους πιάσεις. Ο διεθνής Τσέχος του …

Συνεντεύξεις

Στη Λαμία ο Κανέλλος, με τον Άρη ο Κραλ. Οι κεντρικοί του Ηρακλή έχουν πάρει φόρα και… άντε να τους πιάσεις. Ο διεθνής Τσέχος του Γηραιού σημείωσε στο παιχνίδι με τους κίτρινους 16 πόντους με 10 στις 10 επιθέσεις και 5 μπλοκ και έδωσε τη δική του εξήγηση στη BLUEARENA, για το πως έπιασε τέτοια απόδοση.


Μπορεί ο Κάλα να προσφέρει θέαμα με τα άλματα του όμως ο φετινός Ηρακλής έχει «όπλο» και το κέντρο του. Ο Κράβαρικ στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και οι Κανέλλος και Κραλ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Λαμία και Άρη έκαναν «πάρτι» πάνω στο φιλέ, με τον Τσέχο να σημειώνει δικό του ρεκόρ, όσον αφορά τα στατιστικά.


Οι 16 πόντοι του με 10 στις 10 επιθέσεις και πέντε μπλοκ μπήκαν στη λίστα του Κραλ, ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση στη BLUEARENA για την περίοδο φόρμας που διανύει.


«Δε θυμάμαι να έκανα άλλη φορά τέτοιο ρεκόρ και πρέπει να είναι μία από τις καλύτερες επιδόσεις μου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Προύσαλη που μου έδωσε πολύ καλές πάσες. Είναι ένας πολύ καλός πασαδόρος με καλή τεχνική και όταν σου δίνει τέτοιες πάσες όλα είναι απλά. Είναι εύκολο να παίρνεις πόντους όταν έχεις έναν τέτοιο πασαδόρο», δήλωσε ο Τσέχος κεντρικός, ο οποίος συμπλήρωσε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του:


«Έχουμε πολύ καλή χημεία, άσχετα αν δε μιλάμε την ίδια γλώσσα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί και δέσαμε μεταξύ μας. Χτυπάμε ως ομάδα από παντού επιθετικά και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Από κέντρο, με πάιπ, από άκρα, από παντού».


Στην ερώτηση μας για το πως έζησε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή στη Μίκρα στην αναμέτρηση με τον Άρη, ο Κραλ μίλησε μα θαυμασμό για αυτούς: «Είναι τρελοί οι οπαδοί μας και μου αρέσει πάρα πολύ να τους ακούω. Δε μας πιέζουν, αντίθετα μας δίνουν μεγάλη ώθηση. Ξέρουμε πόσο πολλοί θέλουν να νικάμε και δίνουμε τα πάντα για αυτούς. Σιγά σιγά θα μαθαίνουμε και εμείς τα συνθήματα τους».

Σχετικά Άρθρα

Π. Γκότσης: “Με τον κόσμο στο πλευρό μας για τη μεγάλη επιστροφή”

Ερασιτέχνης

“Στη μάχη με τα τέρατα του κρατικού μηχανισμού, με τα τέρατα του φασισμού βγήκα νικητής»

Διάφορα

Back to Top