Αντίθετος με την αλλαγή ώρας ο Σάββας

Πλήρως αντίθετος με την προοπτική αλλαγής ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (22/11) είναι ο Σάββας Κωφίδης.Ο «κυανόλευκος» τεχνικός, μόλις πληροφορήθηκε ότι η Super …

Ηρακλής

Πλήρως αντίθετος με την προοπτική αλλαγής ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (22/11) είναι ο Σάββας Κωφίδης.

Ο «κυανόλευκος» τεχνικός, μόλις πληροφορήθηκε ότι η Super League άλλαξε την ώρα του αγώνα από τις 16:45 (όπως αρχικώς είχε καθορισθεί) σε 14:30 αντέδρασε και ζήτησε από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να παρέμβουν ώστε να μην ισχύσει η αλλαγή ώρας έναρξης.

Ο Σάββας Κωφίδης θεωρεί ότι η συγκεκριμένη ώρα έναρξης είναι αγωνιστικά άβολη και δεν ενδείκνυται στην αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας κατά την ημέρα του αγώνα και ότι θα πρέπει να περιοριστούν τα παιχνίδια που έχουν αυτή την ώρα διεξαγωγής στα απολύτως καθορισμένα εξ αρχής.

Κατόπιν της παρέμβασης του κόουτς οι «γαλάζιοι» διοικούντες είναι σε επαφή με την διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να επανέλθει στην προηγούμενη ώρα διεξαγωγής η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με την αθηναϊκή ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top