Μπερμπέρογλου: «Μας κλέψανε βαθμό»

Παράπονα από τους διαιτητές, κυρίως για το τέταρτο σετ του αγώνα με το Μαρκόπουλο, έχουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εφόρου …

Ηρακλής

Παράπονα από τους διαιτητές, κυρίως για το τέταρτο σετ του αγώνα με το Μαρκόπουλο, έχουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του εφόρου της γυναικείας ομάδας, Βαγγέλη Μπερμπέρογλου, στη BLUEARENA:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή για αυτή την προσπάθεια που γίνεται φέτος. Παρά το ότι δημιουργήσαμε μία νέα ομάδα είμαστε αήττητοι και είμαι πολύ συγκινημένος που νικήσαμε και σήμερα (11/11), ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Μας κλέψανε όμως βαθμό και αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τρεις βαθμούς, αλλά στο τέταρτο σετ δε μας αφήσανε οι διαιτητές».

Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου έστειλε και ένα μήνυμα, ενόψει της συνέχειας αλλά και του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί και ως Ηρακλής θα προσπαθήσουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές στον κόσμο μας. Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top