Άρχισαν τα “τετ α τετ” του γενικού αρχηγού

«Έπιασε δουλειά» για τα καλά στο εσωτερικό του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος ο νέος γενικός αρχηγός, Μανώλης Τουμπόγλου. Σκοπός του είναι – σε πρώτη φάση – …

Ηρακλής

«Έπιασε δουλειά» για τα καλά στο εσωτερικό του «κυανόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος ο νέος γενικός αρχηγός, Μανώλης Τουμπόγλου. Σκοπός του είναι – σε πρώτη φάση – οι προσωπικές επαφές του με έναν προς έναν, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προκειμένου να γνωρίσει τον καθένα τους σε όλα τα επίπεδα και τις εκφάνσεις της προσωπικότητάς του.

Ο νέος γενικός αρχηγός εξήγησε στους παίκτες ότι θέλει να μιλήσει διεξοδικά με τον καθένα τους και συνεπώς δεν υπάρχει βία, σκοπεύοντας να βλέπει ένα ή δύο την ημέρα. Εκκίνηση δόθηκε από την προσωπική συζήτηση, που είχε σήμερα (10/11) με τον Μανώλη Παπαστεριανό και ακολουθούν – καθημερινά – οι υπόλοιποι. Ο Μανώλης Τουμπόγλου επιδιώκει να μάθει άριστα τους παίκτες του Ηρακλή, να αποκτήσει πλήρη γνώση για τον καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί, ώστε να έχει και πλήρη γνώση του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας την δυνατότητα πρόβλεψης προβλημάτων και λύσεις τους, όταν αυτά προκύπτουν.

Ο «γαλάζιος» γενικός αρχηγός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του ελέγχου των αποδυτηρίων, ώστε να είναι ταυτόχρονα «πατέρας» , όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά, αλλά και να μπορεί και να «κρατάει σφιχτά τα λουριά», όσο επιβάλλεται, στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top