ΤΑΠ Ηρακλής κατά διαιτησίας

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τους διαιτητές του παιχνιδιού με τον Άρη εξέδωσε σήμερα (10/11) το ΤΑΠ Ηρακλής, το οποίο παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο των …

Ηρακλής

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τους διαιτητές του παιχνιδιού με τον Άρη εξέδωσε σήμερα (10/11) το ΤΑΠ Ηρακλής, το οποίο παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο των κυανόλευκων για τη συμπαράσταση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Για μία ακόμα φορά οι φίλαθλοι μας απέδειξαν ότι αυτό που γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας είναι μοναδικό. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν αξίζει τις θερμές ευχαριστίες των παικτών, των προπονητών και της διοίκησης. Οφείλουμε όμως να επισημάνουμε τώρα που ακόμα είναι νωρίς, και μετά από θετικό αποτέλεσμα, ότι αυτή την ατμόσφαιρα πρέπει να την προστατέψουν και άλλοι παράγοντες εάν θέλουν να βλέπουν γεμάτα γήπεδα.

Δυστυχώς και οι διαιτητές του αγώνα αλλά και αυτοί που τους όρισαν αποδεικνύονται λίγοι για έναν τόσο σημαντικό αγώνα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και για τον αγώνα που δίνουν οι παίκτες και της ομάδας μας αλλά και οι παίκτες του φιλοξενούμενου σωματείου. Υποχρέωση για να διατηρηθεί αυτή η καλή ατμόσφαιρα δυστυχώς έχουν και άλλοι πλην των φιλάθλων!».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top