Μίνι προετοιμασία στην Μίκρα – “ΟΚ” ο Μανώλης

Το διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος προσφέρει την ευκαιρία στον Σάββα Κωφίδη και τους τεχνικούς συνεργάτες του για μια σύντομη, αλλά πολύ χρήσιμη, αγωνιστική προετοιμασία. …

Ηρακλής

Το διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος προσφέρει την ευκαιρία στον Σάββα Κωφίδη και τους τεχνικούς συνεργάτες του για μια σύντομη, αλλά πολύ χρήσιμη, αγωνιστική προετοιμασία.

Κατά τη σημερινή προπόνηση στην Μίκρα, ο Παπαστεριανός επανήλθε σε πλήρεις ρυθμούς, ξεπερνώντας εξαιρετικά γρήγορα τις ενοχλήσεις, που τον ταλαιπωρούσαν.

Σε ρυθμούς εντατικού ατομικού προγράμματος θα περάσει την εβδομάδα ο Μπόσνιακ, ενώ από την επόμενη θα περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας και θα είναι έτοιμος για την προσεχή αγωνιστική υποχρέωση των “κυανολεύκων”.

Ο Γιάκομπ αναρρώνει και ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου, χωρίς να υπάρχει λόγος πίεσης, εφόσον δεν υπάρχει άμεση αγωνιστική δράση.

Οι Kοβαλέφσκι και Eπστάιν απουσιάζουν, όντας αδειούχοι έως την Πέμπτη 12/11.

Ιωαννίδης και Γιάντσης ενσωματώθηκαν με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και θα λείψουν από τις προπονήσεις των επομένων ημερών.

Η ομάδα αύριο, Τετάρτη 11/11, έχει διπλό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς θα προπονηθεί πρωί (10:00) και απόγευμα (15:30) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Σήμερα (10/11) ο Δήμος Πολύκαρπος και ο Ηλίας Πουρσανίδης παρουσίασαν πριν την προπόνηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα το νέο γενικό αρχηγό, Μανώλη Τουμπόγλου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top