Καταγγελία για τις ελληνικές σημαίες!

Την έκπληξη των πάντων προκάλεσε η καταγγελία της ΟΥΕΦΑ κατά του ΑΠΟΕΛ, για τις ελληνικές σημαίες που ανάρτησαν οι οπαδοί του στα πέταλα του ΓΣΠ, …

Ροπαλιές


Την έκπληξη των πάντων προκάλεσε η καταγγελία της ΟΥΕΦΑ κατά του ΑΠΟΕΛ, για τις ελληνικές σημαίες που ανάρτησαν οι οπαδοί του στα πέταλα του ΓΣΠ, πριν την έναρξη του αγώνα με την Πόρτο. Η αντίδραση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ ήταν άμεση και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαίων από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top