Αντίδραση ΓΣ για την αλλαγή στο Ηρακλής-Ολυμπιακός

Για την Κυριακή (15/11) στις 13.00 ορίστηκε το ντέρμπι στην Α1 Γυναικών μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού στο Κατσάνειο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση …

Ηρακλής

Για την Κυριακή (15/11) στις 13.00 ορίστηκε το ντέρμπι στην Α1 Γυναικών μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού στο Κατσάνειο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των κυανόλευκων. Ο Γυμναστικός Σύλλογος εξέδωσε σήμερα (10/11) ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά του συγκεκριμένου ορισμού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ όπως και τα υπόλοιπα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα του βόλεϊ κάνουν μία απέλπιδα προσπάθεια να φέρουν νέα παιδιά στο άθλημα και να κρατήσουν όσα παιδιά ήδη έχουν στα τμήματα Υποδομής και στις Ακαδημίες, οι προπονήσεις των οποίων γίνονται τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής.


Παρ’ αυτά η Ομοσπονδία, αυθαίρετα μας ενημέρωσε ότι ο αγώνας για το γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 μεταξύ του  ΗΡΑΚΛΗ και του Ολυμπιακού ορίστηκε την Κυριακή 15/11/2009 και ώρα 13.00 γιατί έκρινε ότι προφανώς οι οικογένειες την Κυριακή το  μεσημέρι θα προτιμήσουν να παρακολουθήσουν το «ντέρμπυ» της Α1 Γυναικών. Σημειωτέον ότι από το Novasports  το σωματείο μας δεν παίρνει ούτε ένα ευρώ.


Η αναβάθμιση του γυναικείου βόλεϊ γίνεται σε συνεργασία με τα σωματεία και όχι από τα γραφεία, απαραίτητη προϋπόθεση για να πρωταγωνιστήσει το βόλεϊ που σαφώς μειονεκτεί έναντι άλλων αθλημάτων.


Ελπίζουμε ότι η ανακοίνωσή μας αυτή θα ευαισθητοποιήσει κάποιους που πραγματικά ανησυχούν γι’ αυτό το άθλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top