«Ανήκει σε όλους εσάς»

Ο Σερζ Ντιέ πήγε στην πρωινή προπόνηση, κρατώντας στα χέρια του το βραβείο που παρέλαβε στην «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», για την έντονη φιλανθρωπική δράση που …

Ηρακλής

Ο Σερζ Ντιέ πήγε στην πρωινή προπόνηση, κρατώντας στα χέρια του το βραβείο που παρέλαβε στην «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή», για την έντονη φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, κυρίως μέσω του ιδρύματος «Manasse».

«Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όλους εσάς που αναδεικνύετε την προσπάθεια που κάνω τόσα χρόνια. Στην ομάδα μου, που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνίζομαι και να μπορώ να αντεπεξέρχομαι στις ανάγκες του ιδρύματος. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, κανείς δεν ήξερε τo ‘Manasse’. Σήμερα όλο και περισσότεροι μιλούν για αυτήν την προσπάθεια και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος», ανέφερε ο Ιβοριανός μέσος, ο οποίος τόνισε ότι στην Ελλάδα περνάει υπέροχα.


Για την πορεία του Ηρακλή, ανέφερε: «Οι αγώνες που έχουμε στην έδρα μας με Ατρόμητο και Εργοτέλη είναι τελικοί για εμάς. Είναι σημαντικό που σε δύο παιχνίδια πήραμε 4 πόντους, αλλά δε σταματάμε εδώ. Μπορεί να τα πήγαμε καλά τελευταία, αλλά θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε ακόμα καλύτερα. Με δύο νίκες θα έχουμε καλύψει ένα μεγάλο μέρος από το έδαφος που χάσαμε στις πρώτες αγωνιστικές».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top