Μπρόκινγκ: «Όταν βρίσκαμε ρυθμό…»

Το σερί συνεχίστηκε και ο Χάρι Μπρόκινγκ χαμογέλασε και πάλι, μένοντας ικανοποιημένος από την κατάκτηση της πέμπτης νίκης στο πρωτάθλημα. Ο Ολλανδός τεχνικός του Ηρακλή …

Ηρακλής

Το σερί συνεχίστηκε και ο Χάρι Μπρόκινγκ χαμογέλασε και πάλι, μένοντας ικανοποιημένος από την κατάκτηση της πέμπτης νίκης στο πρωτάθλημα. Ο Ολλανδός τεχνικός του Ηρακλή στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στα σημεία όπου η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη.


«Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε κάποια σημεία, αλλά όταν βρίσκαμε το ρυθμό μας παίζαμε καλά. Στο πρώτο σετ ήμασταν εντυπωσιακοί, στο δεύτερο παρασυρθήκαμε από τα λάθη της διαιτησίας και δεν ήμασταν προσεκτικοί, στο τρίτο ανεβάσαμε και πάλι την απόδοση μας και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε. Αυτό έχει σημασία, η νίκη και οι τρεις βαθμοί», τόνισε ο Μπρόκινγγκ.


Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη Γιώργος Οικονομίδης ανέφερε: «Κολλήσαμε στο τρίτο σετ ενώ ήμασταν μαζί στο σκορ κι εκείνο ήταν το κρίσιμο σημείο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top