Προπόνηση με χαμόγελα και αδειούχους

Μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Σάββας Κωφίδης και οι συνεργάτες του προπόνησαν σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, την ομάδα, …

Ηρακλής

Μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Σάββας Κωφίδης και οι συνεργάτες του προπόνησαν σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, την ομάδα, με πρόγραμμα αποκατάστασης, για όσους αγωνίστηκαν και κανονικό, για τους υπολοίπους.

Ο Μπόσνιακ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και, με βάση το γεγονός της διακοπής της αγωνιστικής δράσης, αναμένεται να είναι έτοιμος για την επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Ο Παπαστεριανός αισθάνεται ενοχλήσεις από ελαφρύ τραύμα στον τετρακέφαλο, ωστόσο η διακοπή κάνει το ιατρικό επιτελείο να μην ανησυχεί. Ο ‘κυανόλευκος’ μέσος άρχισε φυσιοθεραπεία.

Ο Γιάκομπ συνέχισε την ανάρρωσή του από την ίωση, που τον ταλαιπωρεί.

Αδειούχοι είναι οι Kοβαλέφσκι (μετέβη στην Πολωνία και αναμένεται την Πέμπτη 12/11), Κονέ και Ηλιάδης, με τους δύο τελευταίους να έχουν παραμείνει στην Αθήνα για προσωπικές υποχρεώσεις τους και να αναμένονται κανονικά στην επόμενη προπόνηση.

Η ομάδα, αύριο, Δευτέρα 09/11, έχει ρεπό και θα επανέλθει στις προπονήσεις την Τρίτη 10/11, στις 11:00, στην Μίκρα, μέρα κατά την οποία θα “πιάσει δουλειά” ο νέος γενικός αρχηγός, Μανόλης Τουμπόγλου, ο οποίος θα παρουσιαστεί επισήμως στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top