Γυναίκες: Συνέχισαν με νίκη

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Μ.Αλεξάνδρου την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η νέα …

Ηρακλής

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Μ.Αλεξάνδρου την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η νέα επιτυχία στην Βέροια απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με σκορ 36-56.
Η προπονήτρια του Ηρακλή Ζωή Γιαννουζάκου μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: “Είμαι ευχαριστημένη μόνο από το τελικό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε καλά, χρειαζόμαστε βελτίωση σε κάποιους τομείς η οποία θα έρθει μόνο μέσα από την δουλεία. Η νίκη μας οφείλεται στην χαμηλή δυναμικότητα των αντιπάλων μας. ‘Οταν αντιμετωπίζουμε μία στρωτή ομάδα τότε υπάρχει πρόβλημα. Το παιχνίδι το αφήνουμε πίσω και σκεφτόμαστε το επόμενο απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα μας, όπου η συμπαράσταση του κόσμου μας θα είναι ευεργετική για μία ακόμη φορά”.
Τα δεκάλεπτα: 8-8, 17-26, 28-39, 36-56.
Φίλιππος Βέροιας(Τρανίδης): Βάλμη, Ιωαννίδου 10(2), Αμβρακίδου 16(2), Σαραγιώτου 2, Σιώπη 2, Τσαμπαλή, Ζούζω 4, Μαραγκού 2.
Ηρακλής(Γιαννουζάκου): Νέδα 8, Χατζηευσταθίου 5, Κατωπόδη 10, Γιαννοπούλου 15(1), Γιαννάκη, Κασάπη, Κανταρά Κ. 7(1), Παυλίδου, Κανταρά Γ. 6, Αναστασιάδου 5, Πιλλέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top