“Το πιστέψαμε”

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι τέλους, ήταν ο Σάββας Κωφίδης: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να …

Ηρακλής

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι τέλους, ήταν ο Σάββας Κωφίδης: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυσκολίες στον τρόπο ανάπτυξης. Δεν είχαμε ηρεμία και χάναμε πολλές μπάλες απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ανάλογο πρόβλημα είχαμε και στην αμυντική μας λειτουργία. Στο τελευταίο 15λεπτο και βλέποντας τον Ολυμπιακό, να μένει από δυνάμεις πιστέψαμε ότι μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».


Αναφερόμενος στις αλλαγές του Βέλλιου και του Ηλιάδη ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι όλοι ως ομάδας και όχι για κάποια πρόσωπα χωριστά».


Σε ερώτηση για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, ο τεχνικός του Ηρακλή είπε: «Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να γίνει το 2-0, όπως και στη συγκεκριμένη, αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό και να χάνουμε την ουσία».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top