Αποφάσεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά (video)

Με συνολικό πρόστιμο 7.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής, για όσα συνέβησαν στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Τρεις χιλιάδες ευρώ για την ένταση που επικρατούσε …

ΔιάφοραΜε συνολικό πρόστιμο 7.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής, για όσα συνέβησαν στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Τρεις χιλιάδες ευρώ για την ένταση που επικρατούσε εντός αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με αφορμή την απομάκρυνση των ball boys και τέσσερις χιλιάδες ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών.Με 105.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός και με 50.000 ευρώ ο Ατρόμητος για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά δεν επιβλήθηκε η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών σε κάποια από τις δύο ομάδες. Σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί με τον Ηρακλή, για την εισβολή ενός και μόνο οπαδού.


Αναλυτικά οι αποφάσεις για την 9η αγωνιστική:


Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Αρης : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ατρόμητος : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ

Ε) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εκατόν πέντε χιλιάδων ευρώ

Η) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Θ) ΠΑΕ Πανθρακικός : “Διότι δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου” : ποινή επίπληξης.

Οι αποφάσεις αφορούν την 8η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι “δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου” : χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: “δε λάβατε κάθε προληπτικό μέτρο το οποίο από τις συνθήκες απαιτείται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα προστατεύοντας συγχρόνως το κύρος και την αξιοπιστία του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου”: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ και ποινή επίπληξης.


Παρακολουθήστε ένα χαρακτηριστικό βίντεο όσων έγιναν στο παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League.http://www.youtube.com/watch?v=KAgEvSY-_BU

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top