Ανακοίνωση με αιχμές από ΤΑΠ Ηρακλής

Στο Κατάρ πραγματοποιείται το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων με τις ομάδες που πέρσι κατέκτησαν τίτλους να συμμετέχουν. Την Ευρώπη εκπροσωπεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο, αλλά και …

Ηρακλής

Στο Κατάρ πραγματοποιείται το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων με τις ομάδες που πέρσι κατέκτησαν τίτλους να συμμετέχουν. Την Ευρώπη εκπροσωπεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τρεντίνο, αλλά και δύο ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μέσω wild card (Σκρα και Καζάν). Κάτι που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των διοικούντων του Ηρακλή, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με… αιχμές:


«Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε από τον τηλεοπτικό σταθμό που έχει και την κάλυψη του ελληνικού πρωταθλήματος, τα ενδιαφέροντα παιχνίδια του παγκοσμίου πρωταθλήματος συλλόγων που διεξάγονται στο Κατάρ. Την Ευρώπη αντιπροσωπεύουν η πρωταθλήτρια TRENTINO, η Πολωνική ΣΚΡΑ και η Ρώσικη KAZAN με Wild card.


Διερωτώμεθα μήπως η απουσία της δευτεραθλήτριας ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ, δημιουργεί στην Ελληνική Ομοσπονδία βόλεϊ αλλά και στον αντιπρόεδρο της FIVB κο Τσόκρη κάποια ερωτηματικά και τι ενέργειες έχουν γίνει για να απαντηθούν?».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top