Έτοιμος για την μάχη του Καραϊσκάκη ο Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό (7/11 – 19:00) παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν να δηλώσουν δυναμικά «παρών» στον αγωνιστικό χώρο της έδρας …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό (7/11 – 19:00) παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν να δηλώσουν δυναμικά «παρών» στον αγωνιστικό χώρο της έδρας του Ολυμπιακού. Ο Σάββας Κωφίδης, πέραν από τους αναγκαστικά απόντες, άφησε για μια ακόμη φορά, όχι μόνο εκτός αποστολής, αλλά και εκτός αρχικής 20άδας, τον – κατά γενική ομολογία – εκτός ρυθμού, Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα και πήρε μαζί του μια σύνθεση με αρκετά νέα παιδιά.


Όσο για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς του, δεν φέρεται διατεθειμένος να «χαλάσει» το 4-4-2, που είναι το προσφιλές του, με έναν «φουνταριστό» επιθετικό και έναν περιφερειακό. Πιθανότεροι για τις δύο αυτές θέσεις, ο Γιάντσης και ο Ντίκα, με το υπόλοιπο σχήμα να είναι – πιθανόν – το ίδιο με αυτό της περασμένης αναμέτρησης.


Έτσι λοιπόν, τελευταία προπόνηση σήμερα (06/11) το απόγευμα στην Μίκρα για τους παίκτες του Ηρακλή, πριν την αυριανή (07/11) αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό. Ο Κωφίδης και οι τεχνικοί συνεργάτες του ακολούθησαν ένα πρόγραμμα με έμφαση στις ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και τακτικής.

Ο Μπόσνιακ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάκομπ απείχε της προπόνησης, καθώς (ως βέβαιος απών, λόγω τιμωρίας) προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για να αναρρώσει πλήρως από την ίωση, που τον ταλαιπωρεί. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, η ‘κυανόλευκη’ τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει και στην παρουσία των Λέκι και Πιλότο.


Με αυτά τα δεδομένα, ο Σάββας Κωφίδης επέλεξε την αποστολή του αγώνα, την οποία συγκροτούν οι εξής (20) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους, πριν το παιχνίδι, θα προκύψει και η τελική 18άδα: Kοβαλέφσκι, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Mάρτος, Γιαννούλης, Ντιέ, Mιλάνο, Παπαστεριανός,  Tούμα, Ντίκα, Eπστάιν, Κονέ, Βουτσιάς, Γιάντσης, Κατσικάς, Περπερίδης,  Ιωαννίδης, Ηλιάδης, Βέλλιος.


 


   

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top