Ο Μανώλης Τουμπόγλου Γενικός Αρχηγός

Η αναζήτηση του «κυανόλευκου» βετεράνου, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος ολοκληρώθηκε για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ηρακλής.Το ρόλο …

Ηρακλής

Η αναζήτηση του «κυανόλευκου» βετεράνου, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος ολοκληρώθηκε για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ηρακλής.

Το ρόλο αναλαμβάνει ο Μανώλης Τουμπόγλου, ο ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», που έμεινε στην ιστορία της ομάδας ως ο παίκτης που εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι στον τελικό του 1976 και «εκτελώντας» παράλληλα τον Ολυμπιακό και κάνοντας το 5-6 στην διαδικασία των πέναλτι, έδωσε τον βαρύτιμο τίτλο στην ομάδα.


Ο Μανώλης Τουμπόγλου είχε επαφές με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και επήλθε πλήρης συμφωνία για την ανάληψη καθηκόντων στη συγκεκριμένη θέση, από την ερχόμενη Δευτέρα (09/11), οπότε και θα αναλάβει δράση στα «κυανόλευκα» αποδυτήρια της Μίκρας, ενώ από τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, για να βρεθεί αμέσως δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Μανώλης Τουμπόγλου θα ταξιδέψει το Σάββατο (07/11) στην Αθήνα και θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top