Ολοκληρώνεται η “κυανόλευκη” προετοιμασία

Μία απουσία, ουσιαστικά ανεπαίσθητη, από την προπόνηση του Ηρακλή, σημειώθηκε στο σημερινό πρόγραμμα. Αυτή αφορά στον Γιάκομπ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε, …

Ηρακλής

Μία απουσία, ουσιαστικά ανεπαίσθητη, από την προπόνηση του Ηρακλή, σημειώθηκε στο σημερινό πρόγραμμα. Αυτή αφορά στον Γιάκομπ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε, προκειμένου να αναρρώσει. Η περίπτωση αυτή δεν ανησυχεί το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μιας και ο Ρουμάνος κεντρικός επιθετικός ήταν στην μικρή λίστα των ούτως ή άλλως απόντων για την αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”, καθώς θα εκτίσει ποινή τιμωρίας από κάρτες.

Ο έτερος των σίγουρων απόντων για τον αγώνα του Σαββάτου, ο Μπόσνιακ, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, που είχε ασκήσεις τεχνικής, τακτικής, συνεργασίας και εκτέλεσης.

Η ομάδα θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, αύριο, Παρασκευή 06/11, για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το αυριανό πρόγραμμα είναι απογευματινό (15:00) και με την ολοκλήρωσή του ο Σάββας Κωφίδης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top