Μπρουκς : «Είμαστε έτοιμοι»

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας (9/11) με τον Άρη στη Μίκρα συνεχίζεται, με τον Φρέντι Μπρουκς να δηλώνει πως η ομάδα του είναι …

Ηρακλής

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας (9/11) με τον Άρη στη Μίκρα συνεχίζεται, με τον Φρέντι Μπρουκς να δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.


Οι κυανόλευκοι προέρχονται από το διπλό στη Λαμία και πλέον συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής. Ο συνεργάτης του Χάρι Μπρόκινγκ, Φρέντι Μπρουκς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ Ηρακλής για το επερχόμενο παιχνίδι τονίζοντας αρχικά:


«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα προηγούμενα, απλά επειδή στο παρκέ θα βρεθούν δύο ομάδες από την ίδια πόλη παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Είναι αυτό που λέμε τοπικό ντέρμπι. Ο Άρης με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πρόκειται για μία αξιόμαχη ομάδα που παλεύει μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια. Και εμείς όμως βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μερικές ημέρες ακόμα να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό που θα γίνει μέσα στην έδρα μας».


Όσο για τους φιλάθλους του Γηραιού που αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στη Μίκρα, τόνισε: «Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα έρθει στο γήπεδο. Τέτοια παιχνίδια ο κόσμος της ομάδας μας δεν τα χάνει. Η ομάδα παίζει καλά και αυτό έχει προσεγγίσει τον κόσμο μας. Σε τέτοια παιχνίδια ο κόσμος παίζει καθοριστικό ρόλο γιατί αποτελεί τον έβδομο παίκτη της ομάδας μας». 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top