Κωφίδης: “Αξιόμαχοι και συγκροτημένοι”

Ο προπονητής  του Ηρακλή,  Σάββας Κωφίδης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προχώρησε – μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ – στην ακόλουθη γραπτή δήλωση: “Στον προηγούμενο …

Ηρακλής

Ο προπονητής  του Ηρακλή,  Σάββας Κωφίδης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, προχώρησε – μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ – στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

“Στον προηγούμενο αγώνα κάναμε ένα βήμα εμπρός, με το αποτέλεσμα, που πετύχαμε. Μας βοηθά σε ψυχολογικό και βαθμολογικό επίπεδο. Από εδώ και μπρος οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά μέσα από τις προπονήσεις, με στόχο την διαρκή βελτίωση και την ανάδειξη της ποιότητας, που διαθέτουμε ως ομάδα. Πρέπει, πρώτα από όλα, να χαρούμε το παιχνίδι, να χαρούμε αυτό, που κάνουμε και αυτή η φιλοσοφία θα μας δώσει περισσότερο κίνητρο για την επιτυχία, μεγαλύτερη φλόγα για τη νίκη.

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στην έδρα του Ολυμπιακού, το οποίο, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Προετοιμαζόμαστε ώστε να φανούμε αξιόμαχοι και να αγωνιστούμε με συγκροτημένη τακτική, αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο. Εχουμε φιλοδοξίες, έχουμε δυνατότητες και με τη σωστή αντιμετώπιση του παιχνιδιού μπορούμε να το αποδείξουμε, μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top