«Γεμίστε τη Μίκρα»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Ηρακλή να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Μίκρας τη Δευτέρα (9/11) κόντρα στον Άρη εξέδωσε σήμερα …

Ηρακλής

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Ηρακλή να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι της Μίκρας τη Δευτέρα (9/11) κόντρα στον Άρη εξέδωσε σήμερα (5/11) το κυανόλευκο ΤΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Ηρακλής: «Η φετινή αγωνιστική περίοδος άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για το τμήμα βόλεΐ του συλλόγου μας. Μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών η ομάδα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Για να τα καταφέρει όμως  η ομάδα μας να παραμείνει στην κορυφή και να πετύχει τους στόχους της  χρειάζεται τη συμπαράσταση σας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι . Η ομάδα μας δίνει τη Δευτέρα 9/11 ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη. Ένα παιχνίδι που εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια.

Καλούμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να χειροκροτήσει τους αθλητές της ομάδας μας, που με την παλικαρίσια εμφάνιση τους και με τη δύναμη της καρδιάς τους τίμησαν και τιμάνε την «κυανόλευκη φανέλα» και την ιστορία του συλλόγου.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ μας να συμπαρασταθούν και να εμψυχώσουν με τον μοναδικό τους τρόπο την ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, τη Δευτέρα 9-11-2009 και ώρα 19.00 στο ΕΓ Μίκρας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα γεμίσει το γήπεδο αποτελώντας τον έβδομο παίκτη της ομάδας μας.

Φίλε του ΗΡΑΚΛΗ, Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ σε θέλουν δίπλα τους. Η δύναμη του ΗΡΑΚΛΗ είναι ο κόσμος του!».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top