Η απόσυρση δείχνει πολλά…

Η συνέντευξη που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Χαβιέρ Μάρτος, δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα «granadahoy.com», όπου φέρεται να μίλησε ο Ισπανός άσος του Ηρακλή.Και …

Ροπαλιές

Η συνέντευξη που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Χαβιέρ Μάρτος, δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα «granadahoy.com», όπου φέρεται να μίλησε ο Ισπανός άσος του Ηρακλή.

Και αυτό το γεγονός από μόνο του λέει πολλά. Γιατί αν πραγματικά μίλησε ο Μάρτος και είπε τα πράγματα που γράφτηκαν στην περιβόητη συνέντευξη, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεν είχαν κανένα λόγο να την διαγράψουν μετά την αντίδραση του συμπατριώτη τους.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (4/11), ο Ηλίας Πουρσανίδης κάλεσε στο γραφείο του τον Μάρτος, για να δώσει εξηγήσεις για το θέμα. Ο Ισπανός επανέλαβε όσα είπε και στους δημοσιογράφους και στο τέλος ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, παρά το γεγονός ότι δεν φέρει ευθύνη.

Οπότε το θέμα θεωρείται λήξαν. Άλλωστε στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα, ο Μάρτος αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top