Συζητάται το θέμα Τσιπίδη

Ο Απόστολος Τσιπίδης, εδώ και αρκετό καιρό, λίγο μετά την εμπλοκή του στα παραγοντικά πράγματα του μπασκετικού Ηρακλή, εξέφρασε την διάθεση να εμπλακεί και στα …

Ηρακλής

Ο Απόστολος Τσιπίδης, εδώ και αρκετό καιρό, λίγο μετά την εμπλοκή του στα παραγοντικά πράγματα του μπασκετικού Ηρακλή, εξέφρασε την διάθεση να εμπλακεί και στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για αυτό το σκοπό είχε μια συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δήμο Πολύκαρπο, όπου αντηλλάγησαν απόψεις σχετικά με αυτήν την προοοπτική. Οριστική απόφαση σχετικά με το θέμα δεν υπάρχει και από την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν ο «κυανόλευκος» παράγων  θα περάσει και στην πραγματικότητα της ΠΑΕ και υπό ποιον ρόλο, αν συμβεί αυτό.


Την Παρασκευή στην Αθήνα
Την Παρασκευή 06/11, ο Δήμος Πολύκαρπος θα βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να έχει σημαντικές επαφές με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο, σχετικά με όλα τα ζητήματα, που αφορούν στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, τα διοικητικά (διεύρυνση διοικητικού συμβουλίου και στελέχωση της ΠΑΕ), αλλά και τα αγωνιστικά (συνεχίζονται οι κρούσεις για κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού).

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top