Πυρ και μανία ο Μάρτος

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (3/11) προπόνησης, μίλησε ο Χαβιέρ Μάρτος. Αρχικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με οργισμένο ύφος, για …

Ηρακλής

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (3/11) προπόνησης, μίλησε ο Χαβιέρ Μάρτος. Αρχικά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια με οργισμένο ύφος, για ορισμένες δηλώσεις που φέρεται να έκανε σε εφημερίδα της Γρανάδα, στις οποίες μιλάει με απαξιωτικό τρόπο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.


«Έχω εκνευριστεί πολύ από αυτό που διάβασα. Το έχει γράψει κάποιος όχι απλά κακός δημοσιογράφος αλλά και κακός άνθρωπος. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η ομάδα δεν ήταν καλά. Γράφει πράγματα που δεν ισχύουν. Ποτέ δεν μίλησα εγώ για τέτοια πράγματα. Αισθάνομαι πολύ καλά και δεμένος με τους φιλάθλους μας. Δυστυχώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως δεν είμαστε καλά αγωνιστικά και περάσαμε δύσκολες στιγμές. Συνδύασε κάποια άσχημα γεγονότα για να βγάλει αυτό το πρόβλημα. Εγώ καταλαβαίνω την αγανάκτηση των φιλάθλων. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πάει να μου κάνει κακό και θα μάθω σύντομα ποιος είναι».


Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είπε: «Ότι έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι είμαστε πολύ καλύτερα. Έχουμε καλό ηθικό μετά τη νίκη. Να απολαύσουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από τον Ολυμπιακό. Είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι σε δύσκολη έδρα όμως το λέω και θα το λέω ότι έχουμε καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε. Είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας. Πιστεύουμε σε αυτή. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα παίξουμε στα ίσια και θέλουμε να αντιστρέψουμε την εικόνα».


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top