Ο Π.Σ.Α.Π. τιμά τον φιλάνθρωπο Ντιέ

Η παρουσία του Σερζ Ντιέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει συνδυαστεί και με την αναγνώριση του έντονου φιλανθρωπικού έργου του Ιβοριανού άσου του Ηρακλή. Έργο, το …

Ηρακλής

Η παρουσία του Σερζ Ντιέ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει συνδυαστεί και με την αναγνώριση του έντονου φιλανθρωπικού έργου του Ιβοριανού άσου του Ηρακλή. Έργο, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος τον καλεί να βραβευθεί για αυτή την παράλληλη με το ποδόσφαιρο αγαθοεργή δραστηριότητά του στη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή».


Το «Ίδρυμα Μανασέ», οδηγεί τον ΠΣΑΠ να απονείμει βραβείο στον Ντιέ την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 20:00, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.


Το Ίδρυμα Μανασέ στηρίζει τα παιδιά του Τρίτου Κόσμου και ιδίως τα παιδιά της Ακτής Ελεφαντοστού, πατρίδας του Ντιέ, στην οποία αποστέλλει ρουχισμό, τρόφιμα και ό,τι άλλο μπορεί να εξασφαλίσει και να φανεί χρήσιμο. Όραμα του Σερζ Ντιέ και του Ιδρύματός του είναι η υλοποίηση του μεγαλόπνοου έργου κατασκευής ενός Σχολικού συγκροτήματος, με νοσοκομειακή μονάδα και εστιατόριο, στην μαρτυρική πόλη Μπάνγκολο της Ακτής Ελεφαντοστού, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από την αδυσώπητη λαίλαπα του εμφυλίου, που έπληξε την πατρίδα του.


 

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top