“Η ΠΑΕ χρειάζεται ενίσχυση”

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΤV100, “Αθλόραμα της Δευτέρας”, παραχώρησε ο Δήμος Πολύκαρπος, την οποία σας παρουσιάζει η  BLUEARENA. -Έχοντας διανύσει το 1/3 σχεδόν του πρωταθλήματος είστε …

Ηρακλής


Συνέντευξη στην εκπομπή της ΤV100, “Αθλόραμα της Δευτέρας”, παραχώρησε ο Δήμος Πολύκαρπος, την οποία σας παρουσιάζει η  BLUEARENA.
-Έχοντας διανύσει το 1/3 σχεδόν του πρωταθλήματος είστε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας;


Δ.Π: “Ασφαλώς και όχι. Δυστυχώς για ορισμένους λόγους , τους οποίους ψάχνουμε δεν έχουμε καταφέρει να δείξουμε ως ομάδα αυτά που φανταζόμασταν”.


-Όταν ξεκίνησε η σεζόν είχατε ανεβάσει το πήχη και θέλατε την διάκριση είτε μέσω πρωταθλήματος είτε μέσω κυπέλλου


Δ.Π.: “Καταρχήν στο Κυπελλο η κατασταση δεν είναι αναστρέψιμη, αφού αποκλειστήκαμε . Αυτό μας πλήγωσε όλους πάρα πολύ. Ήταν ένας στόχος. Στο πρωτάθλημα , βάση της βαθμολογίας που υπάρχει οι περισσότερες ομάδες είναι κοντά σε εμάς, άρα η κατασταση είναι πλήρως αναστρέψιμη. Αρκεί οι παίκτες να πιστέψουν στον εαυτό τους. Κάναμε την αρχή με τον Αστέρα Τρίπολης ελπίζουμε να έρθει η συνέχεια ανάλογα”.


-Ήταν αποκλειστική ευθύνη του προπονητή η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα;


Δ.Π.: “Όχι. Είναι πολλοί παράγοντες που έχουν επηρεάσει αυτή την κατασταση. Ένας από αυτούς ήταν και ο προπονητης . Πολλές φορές αυτό είναι θέμα τύχης και ατυχίας. Στο κομμάτι του προπονητή κρίναμε ότι η ομάδα έπρεπε να υποστεί ένα ηλεκτροσόκ και έτσι επιλέξαμε αυτή την διαδρομή. Ήρθε ο Σάββας Κωφίδης και ανέλαβε την ομάδα. Δεν θεωρούμε ότι έχει το μαγικό ραβδί , αλλά κάπως βοήθησε στην ψυχολογία, έκανε κάποια άλλα πράγματα αλλά το κυριότερο το πίστεψαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές”.


-Αν σχεδιάζατε την ομάδα από την αρχή θα κάνατε πάλι τις ίδιες κινήσεις;


Δ.Π.: “Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά . Ίσως να επιλέγαμε πάλι τον Προτασοφ , αλλά βάση των αποτελεσμάτων θα μπορούσε κανείς να μας πει ότι δεν είναι λογικό. Άρα το θέμα με μια διοίκηση είναι να πράττει και να δρα ανάλογα με τις συνθήκες που υπάρχουν”.


-Η ομάδα χτίστηκε φέτος με μετεγγραφές ποδοσφαιριστών που πέρσι δεν είχαν αγωνιστική δράση. Αποδείχθηκε ρίσκο;


Δ.Π.: “Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Τα αποτελέσματα δεν μας έχουν δικαιώσει μέχρι τώρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας. Το ρίσκο το πήραμε και θα τους στηρίξουμε μέχρι τέλους στην ομάδα”.


-Αν και είναι νωρίς ακόμα υπάρχει στο μυαλό σας η προοπτική να ενισχυθεί η ομάδα στην μετεγγραφική περίοδο;


Δ.Π: “ Κάθε χρόνο αυτό κάνουμε και το έχουμε αποδείξει. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα με όποιες δυνάμεις έχουμε”.


-Πήρατε κάποια μέτρα πρόσφατα ως διοίκηση και αλλάξατε και τον προπονητή, αυτά τα στοιχεία αρκούν για να αλλάξει κάτι στον Ηρακλή;


Δ.Π.:“Αυτό πιστεύουμε. Επαναλαμβάνω έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας. Είναι καλοί παίκτες. Ο Κωφίδης δεν έχει μαγικό ραβδί. Θα βάλει τις δικές του πινελιές στην ομάδα και θα βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία”.


-Διοικητικά η κατάσταση δεν εξελίσσεται ομαλά


Δ.Π.: “Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλαμε. Ετσι δεν μπορούμε να δώσουμε την χαρά στους φιλάθλους μας”.


-Χρειάζεται ενίσχυση στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ;


Δ.Π.: “Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Όσο περισσότερα άτομα είναι αυτό βοηθάει μια κατάσταση. Αυτό όμως δεν θα το αποφασίσω προσωπικά. Ωστόσο ο Αντωνης Ρέμος και εγώ είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση οποιουδήποτε θέλει να βοηθήσει. Υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις οι οποίες αποδυνάμωσαν την εικόνα μας ως διοίκηση . θα προσπαθήσουμε να στελεχώσουμε την ομάδα”


-Από το “Αντώνη προχώρα άλλαξε τα όλα”, φτάσαμε στις αποδοκιμασίες στον αγωνα με την Τρίπολη. Τι συνέβη και άλλαξε αυτή η κατάσταση και αν μπορεί να ξεπεραστεί;


Δ.Π.: “Νομίζω πως ναι. Όπως επίσης πιστεύω ότι υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές. Προέχει το καλό του Ηρακλή”


-Το συμβάν στον αγώνα με τον Άρη “βραχυκύκλωσε” τις σχέσεις σας με τους φιλάθλους;


Δ.Π.: “ Ο αγώνας με τον ¨Άρη ήταν σε ένα σημείο κομβικό και δημιούργησε κάποιες τριβές. Αυτό είναι σίγουρο και δεδομένο. Στην διάθεση και την σκέψη του Αντώνη Ρέμου και θέλω να πιστεύω και των φιλάθλων είναι να βρεθεί μια λύση και ένα σημείο τομής. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη από την πλευρά μας. ή μπορεί οι φίλαθλοι να έκαναν ορισμένα λάθη. Προτάσσοντας το καλό της ομάδας ελπίζω να βρούμε την λύση”.


-Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας για να φτάσουμε σε μια τέτοια κατάσταση;


Δ.Π.: “Υπάρχει. Όμως η καθημερινότητα αναλώνει πολύ χρόνος από όλους μας. Πιστεύω όμως ότι θα βρεθεί η απαραίτητη λύση”


-Γιατί ο Αντώνης Ρέμμος δεν έρχεται πλέον στην Θεσσαλονίκη. Σημαίνει κάτι αυτό;


Δ.Π.: Υπάρχουν επαγγελματικές ασχολίες που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Μέσα σε αυτό το καθημερινό επαγγελματικό περιβάλλον αντιμετωπίζουμε επιθέσεις και πολύ περισσότερο ο Αντώνης Ρέμος. Δεν σημαίνει τίποτα”


-Υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για να πουλήσετε την ΠΑΕ;


Δ.Π.: “Όχι. Δεν έγινε καμία κρούση , τουλάχιστον σε μένα προσωπικά”.


-Υπάρχει πρόθεση να πουλήσει την ΠΑΕ ή να ζητήσει από κάποιον να έρθει να συνεργαστεί μαζί του;


Δ.Π.: “ Ο Αντωνης Ρέμος είναι πάρα πολύ Ηρακλειδέας και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Σίγουρα έχει πει ότι οι πόρτες είναι ανοικτές. Είτε συμμετοχικά , είτε θα προχωρήσει ψηλότερα την ομάδα. Μόνο το γεγονός ότι προέταξε τον εαυτό του μαζί με μια ομάδα ανθρώπων στην σωτηρία του Ηρακλή, εκείνη την περίοδο μόνο τρελός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κανείς, δείχνει την αγάπη του για την ομάδα”.


-Εκείνη η “τρέλα” του Αντώνη Ρέμου και των υπόλοιπων συνεργατών του έχει ξεθωριάσει;


Δ.Π.: “Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Μπορώ να πω για τον εαυτό μου ότι συνεχίσω και προσπαθώ στην στήριξη αυτής της προσπάθειας”.


-Όσο και αν έχετε αναφερθεί στο παρελθόν για το θέμα των μετοχών , εξακολουθει να υπάρχει μια φημολογία, ότι ο Ρέμος δεν έχει τις μετοχές


Δ.Π.: “Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια. Ενδεχομένως αυτοί που υποστηρίζουν αυτά τα πράγματα , μπορούν να ρωτήσουν ορισμένους ειδικούς πως γίνεται η μεταβίβαση. Υπογράφεται ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δυο πλευρών και στην συνέχεια υπογράφονται οι μετοχές από τον παραδίδων και τον παραλαβών. Αυτά έγιναν όλα. Οι μετοχές είναι του Αντώνη Ρέμου. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να πείσω τον καθένα. Οι μετοχές είναι εδώ , θέλετε να τις δείξω θα το κάνω και αυτό αν έχει κάποιο νόημα”.


-Υπάρχει σχέση του Αντώνη Ρέμου με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο;


Δ.Π.:“Υπήρχε μια σχέση όταν έγινε η μεταβίβαση. Όμως δεν μπορώ να πω τι υπάρχει τώρα γιατί είναι μια προσωπική σχέση τους. Πιστεύω ότι σε φιλικό επίπεδο συνεχίζεται αυτή η σχέση. Ο Μυτιληναίος όμως δεν βρισκεται στην ομάδα, στην ομάδα βρίσκεται ο Ρέμος και κανένας άλλος.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top