Σε κρίση η Ολύμπια

Το εγχείρημα στη Λάρισα με τη συγχώνευση των Ολύμπια και ΓΣ, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια οι πρώτοι τριγμοί. Σήμερα, …

Διάφορα

Το εγχείρημα στη Λάρισα με τη συγχώνευση των Ολύμπια και ΓΣ, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια οι πρώτοι τριγμοί. Σήμερα, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Κουτσοκέρας ανακοίνωσε την παραίτησή του και σε μία μακροσκελή επιστολή που εξέδωσε τα βάζει με όλους και με όλα.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Υποβάλλω σήμερα την παραίτηση μου από την τεχνική ηγεσία της Ολύμπια Γ.Σ σε μια ύστατη προσπάθεια να προστατεύσω την αξιοπρέπεια μου, την προσωπικότητα και την επαγγελματική μου ιδιότητα. Δέχθηκα τη συγκεκριμένη θέση πριν από ενάμιση μήνα, γνωρίζοντας πως επρόκειτο στην ουσία για αναμέτρηση με το αδύνατο. Συμφώνησα με εξαιρετικά μειωμένες αποδοχές νοιώθοντας πως έχω χρέος απέναντι στην μπασκετική ιστορία της πόλης μου και στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, έτοιμος να υποστηρίξω την ιδέα που με πίστη υπηρέτησα τα τελευταία χρόνια.
Αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος. Λάθος γιατί πίστεψα πως η συνένωση των δύο ιστορικών σωματείων της Λάρισας θα δημιουργούσε μια νέα δυναμική που θα συμπαρέσυρε τους παράγοντες της ομάδας σε καινούριες λογικές, συμπαράταξης, ομάδας και προσπάθειας.
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου έτσι. Αντί να στηριχθεί η κοινή μας προσπάθεια, οι διοικούντες την ομάδα σχεδίαζαν την αντικατάσταση μου, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας με κατ’ ουσίαν αναλώσιμο. Κι ενώ προπονητικό τιμ και παίκτες έδιναν πραγματικό αγώνα δρόμου για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πίσω μας κάποιοι συζητούσαν με τους αντικαταστάτες μας.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Ευθύνες που σχετίζονται κυρίως με την ανεκτικότητα που έδειξα στις επιλογές τρίτων, σε παίκτες, διαδικασίες και καταστάσεις που δε με εξέφραζαν, αλλά αναγκάστηκα να δεχθώ λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα στρέφονταν εναντίον μου.
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω το δήμαρχο της πόλης κ. Κ. Τζανακούλη ο οποίος κατέβαλλε πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βοηθήσει το μπάσκετ της πόλης. Τον ευχαριστώ για λογαριασμό όλων όσων πίστεψαν σ’ αυτή την προσπάθεια».

Σχετικά Άρθρα

Basket League: To τηλεοπτικό πρόγραμμα των δύο προσεχών αγωνιστικών

Μπάσκετ

ΕΣΑΚΕ: Το πρόγραμμα μέχρι την 5η αγωνιστική, με τεράστιο “αστερίσκο”

Μπάσκετ

Back to Top