Κραλ: «Δικαιώνομαι για την απόφαση μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα αλλά και την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εμφανίστηκε στις …

Ηρακλής

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα αλλά και την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εμφανίστηκε στις σημερινές (2/11) του δηλώσεις ο Γίρι Κραλ. Ο Τσέχος κεντρικός του Γηραιού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κυανόλευκου ΤΑΠ για την τέταρτη νίκη στη Λαμία, τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας αλλά και τον ίδιο.

Σταθερός σε κάθε εμφάνιση του είναι με την φανέλα του Ηρακλή ο Γίρι Κραλ, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για την απόφαση του να αγωνιστεί φορώντας τα κυανόλευκα: «Είμαι πολύ καλά και αυτό φαίνεται και με τις εμφανίσεις μου. Έχω μία πολύ καλή συνεργασία με τον Κώστα Προύσαλη και αυτό με βοηθάει στο παιχνίδι. Νομίζω ότι και ομαδικά πάμε πολύ καλά στο μπλοκ και στην άμυνα. Περνάω πολύ καλά στον Ηρακλή και αισθάνομαι πως δικαιώθηκα για την απόφαση μου να έρθω στην Ελλάδα».

Όσο για τη μέχρι πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, ο Τσέχος κεντρικός ανέφερε: «Παίζουμε πάρα πολύ καλά και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Κάναμε μία πολύ καλή αρχή και δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή. Τα αποτελέσματα αυτά βγαίνουν από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις αλλά και από το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Αισθανόμαστε όλοι πολύ καλά και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Σχολιάζοντας τη μέτρια εμφάνιση του Ηρακλή στο πρόσφατο παιχνίδι της Λαμίας τόνισε: «Πράγματι με τη Λαμία δεν παίξαμε καλά. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί στο άθλημα μας. Όταν κάποιος ή κάποιοι από την ομάδα δεν είναι σε καλή ημέρα σίγουρα δεν είναι εύκολο να πιάσεις καλή απόδοση. Το ξέραμε όμως ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν μπορείς πάντα να δίνες το 100%. Αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι πως ακόμα και σε μία κακή ημέρα για την ομάδα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για τον επόμενο αγώνα με τον Άρη ο Γίρι Κραλ σημείωσε: « Ήδη κάποιοι φίλοι της ομάδας με ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι με τον Άρη είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Άρα είναι καλό που το πρώτο ματς θα γίνει μέσα στην έδρα μας και θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας. Ελπίζω να οι οπαδοί μας να είναι κόσμιοι και να μας στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ και να τους ευχαριστήσουμε. Ο Άρης είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και θέλει προσοχή. Νίκησε τον Ολυμπιακό και έχει κάνει καλά παιχνίδια.

Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε γιατί όπως φάνηκε από τις πρώτες αγωνιστικές το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και εάν δεν προσέξεις μπορείς να χάσεις πολύτιμους βαθμούς. Είναι θετικό για εμάς που ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΕΑΠ και ο Άρης έχασαν βαθμούς στο ξεκίνημα. Εμείς κοιτάμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να μην αφήνουμε βαθμούς. Στη Λαμία δυσκολευτήκαμε αλλά δεν αφήσαμε βαθμούς. Ακόμα είναι αρχή του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί ήδη στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχουμε μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Για αυτό συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα».

Σε ερώτηση για τους στόχους του Ηρακλή αλλά και στο ποιοι πιστεύει ότι θα είναι άμεσοι ανταγωνιστές της ομάδας του ο Κραλ δήλωσε: «Εάν και δεν έχω δει όλα τα παιχνίδια πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός , ο Ολυμπιακός και η ΕΑΠ μαζί με τον Ηρακλή θα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τίτλους. Είναι ακόμα νωρίς όμως για προβλέψεις. Αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μου είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να δούμε που μπορούμε να φθάσουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top