«Ο Ηρακλής αξίζει να βρίσκεται ψηλά»

O Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και να πάνε όλα καλά στον φίλο μου τον Σάββα. Το …

Ηρακλής

O Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και να πάνε όλα καλά στον φίλο μου τον Σάββα. Το παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε μας αδικεί, όχι γιατί αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο ανασταλτικό κομμάτι ήμασταν καταπληκτικοί και συγχαίρω τους παίκτες μου. Το ποδόσφαιρο διαρκεί μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Το γκολ είναι πάντα γκολ, όταν όμως το δέχεσαι στη λήξη, σε αφήνει με πικρή γεύση και αυτό πρέπει, ως επαγγελματίες να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Συγχαίρω τους παίκτες για το πάθος και τη δύναμη. Εμείς θα προσπαθούμε πάντα και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και τους εαυτούς μας. Δεν καταφέραμε να είμαστε δημιουργικοί για αυτό και αρκεστήκαμε στο ανασταλτικό κομμάτι. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε δημιουργικά να πετύχουμε τον στόχο μας».


Για το σύντομό του πέρασμα από τον Ηρακλή, είπε: «Συνδέθηκα λίγο με τον Ηρακλή αλλά έχω πολλούς φίλους. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκα, ήρθαν να με χαιρετίσουν. Δεν έχω τίποτε με τον επίσημο Ηρακλή και εύχομαι η πορεία του να είναι αυτή που ήξερα όταν έπαιζα εγώ ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής αξίζει να είναι ψηλά και είναι από τις ομάδες που ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο».

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top