Φωτορεπορτάζ από τη νίκη της ομάδας των νέων

Την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπισε η Ομάδα Νέων του ΗΡΑΚΛΗ στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου για την 9η Αγωνιστική της Super League Νέων.Οι ‘κυανόλευκοι’, με …

Ακαδημία

Την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπισε η Ομάδα Νέων του ΗΡΑΚΛΗ στο Βοηθητικό του Καυτανζογλείου για την 9η Αγωνιστική της Super League Νέων.

Οι ‘κυανόλευκοι’, με ‘φρεσκαρισμένο’ σχήμα, ήταν σαφώς ανώτεροι, επικράτησαν με το ευρύ 4-1, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε και από πλήθος χαμένων ευκαιριών.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες της Ομάδας Νέων θέλησαν να αφιερώσουν την επιτυχία στον συμπαίκτη τους, Γιάννη Φλώρο, ο οποίος προσφάτως υπεβλήθη σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών.


Τα γκολ:

25΄ Δανιόλος 1-0

32΄ Τσουμάγκας 1-1

42΄ Τσίτας 2-1

44΄ Τσίτας 3-1

88΄ Ευσταθίου 4-1


ΗΡΑΚΛΗΣ: Γκουτζελάς (72΄ Σάντσεζ), Χατζηλιάδης, Τούσιας (72΄ Σπανός), Τσιτσιπλάμης, Κώτσιας, Ντατίδης (62΄ Στάμου), Ευσταθίου, Ντσιόπουλος (69΄ Καρανδρέας), Τσίτας, Τοπούζης, Δανιόλος (56΄ Χρήστου)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κυριακόπουλος, Σπανός (44΄ Τζουμάκας), Κίτσος, Σεντεμέντες, Συμεωνίδης, Κουρμπέλης (69΄ Κυριακάκος), Δεϊμέζης, Κολιός, Μπακασέτας, Τσουμάγκας, Φιλάι


 
Σχετικά Άρθρα

Όσο θα υπάρχουν τέτοια Ηρακλάκια, ο Ηρακλής θα γιγαντώνεται… (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top