Σάββας: “Δώστε χαρά στον κόσμο…”

Ο Σάββας Κωφίδης επιχειρεί να τονώσει με κάθε τρόπο τη ψυχολογία των παικτών του ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο. Αυτός …

Ηρακλής

Ο Σάββας Κωφίδης επιχειρεί να τονώσει με κάθε τρόπο τη ψυχολογία των παικτών του ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο. Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο μιλά μαζί τους διαρκώς, αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο αποφάσισε η αποστολή να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο απόψε και να έχει μαζί του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο 18 από αυτούς.


Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πέρασε το μήνυμα και τη φιλοσοφία του για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον αυριανό (01/11) αγώνα: «Θέλω πρώτα από όλα να χαρείτε εσείς το παιχνίδι. Να χαρείτε αυτό, που κάνετε. Να χαρείτε το ποδόσφαιρο, που παίζετε και να νιώσετε μέσα σας τη θέληση για τη νίκη και την επιτυχία. Να πιστέψετε στους εαυτούς σας και στις δυνατότητές σας και να αισθανθείτε ότι αξίζετε να είστε οι νικητές. Να νικήσετε για να δώσετε χαρά σε αυτόν τον κόσμο, που σας στηρίζει ακόμη και στα δύσκολα. Όλα αυτά αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο νίκης», είπε ο «κυανόλευκος» κόουτς στους ποδοσφαιριστές του.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top