Νούνο Πιλότο: Παρών και αισιόδοξος

Ο Νούνο Πιλότο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αφίχθη χθες (30/10) το βράδυ και σήμερα το πρωί, ιδιαίτερα χαμογελαστός βρέθηκε στην Μίκρα, γνωρίστηκε με το νέο προπονητή …

Ηρακλής

Ο Νούνο Πιλότο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Αφίχθη χθες (30/10) το βράδυ και σήμερα το πρωί, ιδιαίτερα χαμογελαστός βρέθηκε στην Μίκρα, γνωρίστηκε με το νέο προπονητή του, Σάββα Κωφίδη, συζήτησε με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη, ενώ είχε συζήτηση και με τους ιθύνοντες της ομάδας. Ενδιαφέρον είχε η επαφή του με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, μέσα από την οποία συζητήθηκε η πορεία της ανάρρωσής του και το συμπέρασμα, που προέκυψε είναι ότι εξελίσσεται ομαλά και ότι θα βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση, όταν θα είναι έτοιμος να προπονείται σε ομαδικούς ρυθμούς, κάτι, που αναμένεται προς τον Δεκέμβριο. 


Όσο για τις τοποθετήσεις του, φάνηκε αισιόδοξος, παρότι είναι πληροφορημένος για την άσχημη κατάσταση της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι κοντά στην ομάδα, που βρίσκομαι και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Όλοι στον Ηρακλή με υποδέχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο και γενικά μου στάθηκαν με άψογη συμπεριφορά στην περιπέτεια του τραυματισμού μου. Χαίρομαι που τους ξαναβλέπω από κοντά και ανυπομονώ να έρθω για να δουλέψω με την ομάδα και να ξαναπαίξω. Θα έρθει και αυτός ο καιρός. Προέχει η σωστή επάνοδός μου, βήμα – βήμα, ενώ μέχρι τώρα όλα βαδίζουν πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος. Γνωρίζω ότι η ομάδα τελευταία έχει αγωνιστικά προβλήματα, είχαμε κακά αποτελέσματα και αλλαγή προπονητή, όμως πιστεύω στους συμπαίκτες μου και στις δυνατότητές τους. Είναι μια κακή συγκυρία. Θα την ξεπεράσουμε, είμαι σίγουρος και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα και η ανάκαμψη, που δικαιούμαστε. Η αρχή, από αύριο, στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης», σημείωσε, αισιόδοξα, ο Νούνο Πιλότο, ο οποίος αύριο θα δώσει το «παρών» στο Καυτανζόγλειο.

Σχετικά Άρθρα

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Ο Ηρακλής είναι μαγαζί γωνία και θα βρει χρηματοδότη…”

Ποδόσφαιρο

Ιωακειμίδης: “Είμαι συγκινημένος, ευχαριστώ όλους για τη θετική έκβαση…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top