Τέλος ο Όλεγκ – Το τιμόνι στον Σάββα

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, προέκυψαν εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό της ομάδας από τα Τρίκαλα στο θεσμό του κυπέλλου. Ο Δήμος …

Ηρακλής

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, προέκυψαν εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή μετά τον εξευτελιστικό αποκλεισμό της ομάδας από τα Τρίκαλα στο θεσμό του κυπέλλου. Ο Δήμος Πολύκαρπος και ο Ηλίας Πουρσανίδης, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ήταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αντώνη Ρέμο και οι αποφάσεις ήταν ραγδαίες. Η διοίκηση συμφώνησε με τον Όλεγκ Προτάσοφ στη λύση της συνεργασίας, μιας και ήταν προφανέστατο ότι ο Ουκρανός τεχνικός δεν είχε τον τρόπο να παρασύρει σε ανοδική πορεία την ομάδα και παράλληλα ζήτησε από τον Σάββα Κωφίδη να επανέλθει στην κορυφαία θέση του «γαλάζιου» πάγκου.


Ο Ηρακλειδέας τεχνικός δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό την ευθύνη, που του ανατίθεται και, για μια ακόμη φορά (τρεις μήνες πριν κλείσει τα 49 χρόνια του, πλέον) αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο του Ηρακλή, ως προπονητής της ομάδας, σε μια κρίσιμη και εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία. Σήμερα (30/10), στις 11:00, ο Έλληνας κόουτς θα είναι εκείνος, ο οποίος θα προπονήσει την ομάδα και θα αναλάβει την – συντομότατη – προετοιμασία της ενόψει του καθοριστικού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, στο Καυτανζόγλειο.


Όσον αφορά στον Όλεγκ Προτάσοφ, θα επισκεφθεί και εκείνος τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, για να αποχαιρετίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναγνωρίζοντας ότι δεν είχε τις λύσεις, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το δεδομένο είναι ότι το σοκ μιας ραγδαίας και καταλυτικής αλλαγής επήλθε και τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδας αναλαμβάνει ένας άνθρωπος, που είναι «σαρξ εκ της σαρκός της», αγαπητός από όλους στον Ηρακλή και με τον οποίο στον πάγκο, αυτή η ομάδα, έπαιξε – για τελευταία φορά στην μέχρι τώρα ιστορία της – ποδόσφαιρο ανάλογο του ονόματός της.


Το βέβαιο, όσον αφορά στους άμεσους τεχνικούς συνεργάτες του Σάββα Κωφίδη, είναι ότι οι θέσεις του γυμναστή και του προπονητή τερματοφυλάκων θα παραμείνουν κατειλημμένες από τον Μπάμπη Μαυρίδη και τον Φώτη Γκιζέλη αντίστοιχα, μιας και με τον πρώτο υπήρξε συνεργασία του Σάββα μέχρι προσφάτως, στο πλαίσιο των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ, ενώ ο δεύτερος συνεργάστηκε από το ίδιο πόστο με τον νέο κόουτς και στην προηγούμενη θητεία του στον «κυανόλευκο» πάγκο. Η εκκρεμότητα έχει να κάνει με τον ασίσταντ κόουτς του Σάββα, θέση στην οποία ίσως να παραμείνει ο Νίκος Νεντίδης, ίσως όμως αναζητηθεί άλλο πρόσωπο.


Μια, παράπλευρη, εκκρεμότητα, που δημιουργείται, αλλά δεν είναι επειγούσης μορφής, είναι αυτή, που έχει να κάνει με την αναπλήρωση του Σάββα Κωφίδη, στο ρόλο, που κατείχε μέχρι χθες, αυτόν του Τεχνικού Υπεύθυνου Υποδομής.


Η BLUEARENA παρακολουθεί, καταγράφει και θα συνεχίσει να σας μεταφέρει τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top