Στη Λαμία για το 4Χ4

Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή το Σάββατο (31/10, 19.00) και στόχος δεν είναι άλλος από την τέταρτη νίκη στο …

Ηρακλής

Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή το Σάββατο (31/10, 19.00) και στόχος δεν είναι άλλος από την τέταρτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στη Λαμία την τοπική ομάδα και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν εδώ και λίγες εβδομάδες.

«Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Λαμία. Έχουμε δουλέψει πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα και να φύγουμε από τη Λαμία με τη νίκη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις», δήλωσε αρχικά ο Μπρόκινγκ για να συμπληρώσει:

«Η Λαμία είναι μία ομάδα που από παιχνίδι σε παιχνίδι εμφανίζεται διαφορετική. Για αυτό και τόνισα στους παίκτες μου πως πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Στηρίζεται πολύ στην επίθεση και πρέπει να την περιορίσουμε. Βλέπουμε σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές πολλές εκπλήξεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είμαστε εμείς η επόμενη έκπληξη. Για αυτό πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top