Οι αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του Όλεγκ Προτάσοφ

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο Όλεγκ Προτάσοφ. Βρέθηκε εκεί για τελευταία φορά, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους παίκτες …

Ηρακλής

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο Όλεγκ Προτάσοφ. Βρέθηκε εκεί για τελευταία φορά, με σκοπό να αποχαιρετήσει τους παίκτες και τους πρώην –πλέον- συνεργάτες του. Παρέμεινε στα αποδυτήρια για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Κατά την έξοδό του, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, χωρίς πάντως να έχει διάθεση για πολλά λόγια: «Είναι δύσκολη η κατάσταση. Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο για μένα, αλλά σίγουρα είναι δύσκολο για τα παιδιά. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα έρθουν οι επιτυχίες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μας βγήκαν. Εύχομαι η ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο της και καλή επιτυχία στον Σάββα», ανέφερε ο Ουκρανός τεχνικός.


Οι ποδοσφαιριστές που έφτασαν νωρίτερα στη Μίκρα, δεν γνώριζαν τις εξελίξεις και τις πληροφορήθηκαν από τους δημοσιογράφους, ενώ ήταν εμφανής στα πρόσωπά τους, η πίκρα από τον αποκλεισμό.


Ο Σάββας Κωφίδης βρίσκεται στις εγκαταστάσεις από τις 9 το πρωί και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η προπόνηση.

Νεότερη ενημέρωση από την BLUEARENA, σε λίγο… 

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top