Ζητούμενο η ενότητα

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή, ο Σάββας Κωφίδης ζήτησε από όλους ενότητα, για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση στην …

Ηρακλής


Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ηρακλή, ο Σάββας Κωφίδης ζήτησε από όλους ενότητα, για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.“Μου ζητήθηκε να είμαι στον πάγκο της ομάδας. Προέχει να έχουμε ηρεμία και να πάμε όλοι ενωμένοι σαν ομάδα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια. Και οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές, είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε κάτω από αυτή την πίεση. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε υπό πίεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πρέπει και εμείς, αλλά και ο κόσμος να δείξουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες. Υπάρχει ποιότητα, όμως πρέπει να φανεί. Το θέμα της πίεσης σε έναν ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο. Οφείλουμε όμως να έχουμε σύντομα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας”.


Όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο, είπε: “Θέλουμε και οι γύρω από την ομάδα να γίνουν ένα με την ομάδα. Να βαδίσουμε μαζί”. Για το ταρακούνημα που χρειάζεται η ομάδα είπε: “Το σοκ μπορεί να έρθει μέσα από ένταση, αλλά μπορεί να έρθει και μέσα από την ηρεμία. Το μόνο που χρειάζεται η ομάδα είναι ηρεμία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top