Εκτός Μπόσνιακ και Τούμα

Η πρώτη προπόνηση υπό τον  Σάββα Κωφίδη στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα συνδυάστηκε με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ηδη ο “κυανόλευκος” τεχνικός δεν μπορεί να …

Ηρακλής

Η πρώτη προπόνηση υπό τον  Σάββα Κωφίδη στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα συνδυάστηκε με πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ηδη ο “κυανόλευκος” τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Μπόσνιακ και Tούμα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Κροάτης επιθετικός υπεβλήθη σε διεξοδική εξέταση, η οποία φανέρωσε ένα ελαφρύ τραυματισμό στον αριστερό δικέφαλο, ωστόσο ο χρόνος, που μεσολαβεί μέχρι το κυριακάτικο παιχνίδι είναι ελάχιστος, με συνέπεια να μην υπολογίζεται. Το ίδιο ισχύει και για τον Tούμα, ο οποίος είναι καλύτερα, προπονήθηκε σε ατομικούς ρυθμούς, αλλά δεν προλαβαίνει.

Αμφίβολος είναι ο Κατσαμπής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχυαλγία και υποβάλλεται σε εντατική φυσιοθεραπεία και ενεσοθεραπεία, στην προσπάθεια να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής. Αν είναι σε καλύτερη κατάσταση αύριο, θα προπονηθεί και θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Φούφουλας συνέχισε με εντατικό ατομικό, ενώ αύριο θα κριθεί αν θα μπορέσει να προλάβει την επικείμενη αναμέτρηση.

Στον αντίποδα των προβλημάτων, επέστρεψαν σε πλήρεις ρυθμούς ομάδας οι Ντίκα και Γιαννούλης.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Σάββατο 31/10, για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης (11:00, Μίκρα) ο Σάββας Κωφίδης θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top