Με νέο πρόσωπο και απουσίες στα Τρίκαλα

Με ανανεωμένο αγωνιστικό υλικό θα εμφανιστεί ο Ηρακλής στα Τρίκαλα, αύριο (29/10), λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού, που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Ο Όλεγκ …

Ηρακλής

Με ανανεωμένο αγωνιστικό υλικό θα εμφανιστεί ο Ηρακλής στα Τρίκαλα, αύριο (29/10), λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού, που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Ο Όλεγκ Προτάσοφ και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου, με τον Ουκρανό τεχνικό να αναγκάζεται να αφήσει εκτός αποστολής τους Κατσαμπή, Ντίκα, Γιαννούλη, Μιλάνο, Λέκι, Φούφουλα και Τούμα.

Το σημαντικό είναι ότι θα έχει νέα ευκαιρία να δείξει ότι είναι κοντα στην αγωνιστική ετοιμότητα ο Ντάλα Μπόνα, ενώ θα πάρουν ευκαιρίες παίκτες που τις χρειάζονται, με τον Μπαντή να θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει θέση αντί του Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια.


Αναλυτικά οι «18» της αναμέτρησης του Κυπέλλου στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων είναι οι:


Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Ντιέ, Eπστάιν, Σαρακατσάνος, Βουτσιάς, Κατσικάς, Κονέ, Mάρτος, Μπόσνιακ, Γιάκομπ, Ντάλα Μπόνα, Βέλλιος, Ηλιάδης, Γιάντσης, Ιωαννίδης, Περπερίδης, Παπαζαχαρίας.  

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top