Απίστευτη περιπέτεια για τον Μπρουκς

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του ο Φρέντι Μπρουκς με έναν θαμώνα νυχτερινού μαγαζιού της Σύρου. Ο συνεργάτης του Χάρι Μπρόκινγκ δέχθηκε απίστευτη επίθεση …

Ροπαλιές

Στα δικαστήρια θα λύσει τις διαφορές του ο Φρέντι Μπρουκς με έναν θαμώνα νυχτερινού μαγαζιού της Σύρου. Ο συνεργάτης του Χάρι Μπρόκινγκ δέχθηκε απίστευτη επίθεση το βράδυ του Σαββάτου (24/10), απάντησε αμυνόμενος και πλέον την Πέμπτη θα δοθεί η συνέχεια του συγκεκριμένου περιστατικού μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι δύο πλευρές.


Μια εμπειρία που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσει έζησε ο Φρέντι Μπρουκς το βράδυ του Σαββάτου, σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου. Ο Ελληνοκουβανός δέχθηκε επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού, ο οποίος αφού τον έβρισε με ρατσιστικά σχόλια, τον χτύπησε, του έσκισε τη μπλούζα και του έσπασε την αλυσίδα του λαιμού του.


Ο ίδιος ο Μπρουκς προσπάθησε να αμυνθεί και αντέδρασε χτυπώντας τον θαμώνα του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια παρενέβησαν άλλοι που ήταν κοντά και το επεισόδιο τελείωσε.


Ο άνθρωπος όμως που ξεκίνησε τον καβγά έδωσε συνέχεια κάνοντας μήνυση, με τον Μπρουκς να απαντά καταθέτοντας κι αυτός μήνυση. Έτσι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top