Κακιούσης: “Θετική κλήρωση…”

Το άκουσμα του αντιπάλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου, σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις του Ηρακλή. Ο Πανιώνιος δεν είναι ο αντίπαλος που μπορεί να τρομάξει τους …

Ηρακλής

Το άκουσμα του αντιπάλου στα προημιτελικά του Κυπέλλου, σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις του Ηρακλή. Ο Πανιώνιος δεν είναι ο αντίπαλος που μπορεί να τρομάξει τους κυανόλευκους, αλλά δεν παύει να είναι μια έμπειρη ομάδα της Α1.

Ο Λευτέρης Κακιούσης κράτησε χαμηλούς τόνους και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης, δήλωσε: «Από τις επτά ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε, αυτή ίσως είναι η πιο θετική κλήρωση. Δεν πρέπει όμως να σκεφτόμαστε αυτό το ματς. Υπάρχουν 20 ημέρες έως τότε και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο Πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, αγωνίζεται στην Α1, επομένως είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος».

Ο Γιώργος Γαλανός, που εκπροσώπησε τον Ηρακλή στην κλήρωση, δήλωσε: «Η κλήρωση ήταν από τις πλέον ήπιες που θα μπορούσε να έχει ο Ηρακλής, καθώς έχουμε και το δεδομένο της έδρας, ερχόμενοι από την Α2 Ανδρών. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στους ημιτελικούς, καθώς εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα πλέον και το γνωρίζουμε».


Ο προπονητής του Πανιωνίου, Νέναντ Μάρκοβιτς, στην τοποθέτησή του, φάνηκε ότι υπολογίζει πολύ στους κυανόλευκους: «Είναι μία σίγουρα δύσκολη κλήρωση για μας. Ο Ηρακλής έρχεται από την Α2, αλλά έχει δείξει ότι είναι δυνατός αντίπαλος, έχει προχωρήσει στο Κύπελλο και σίγουρα δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ιδιαίτερα με το δεδομένο ότι θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Αν προχωρήσουμε, πάμε απευθείας πάνω στα φαβορί, αλλά είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα. Θα πρέπει να προχωρήσουμε αγώνα με αγώνα και όταν έρθει η ώρα για το Κύπελλο να σκεφτούμε πρώτα τον Ηρακλή. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα, αλλά είμαι θετικός για τη συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top