Προτάσοφ: «Θα συζητήσω με τη διοίκηση»

Λακωνικός ήταν στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος αφού τοποθετήθηκε δε δέχτηκε καμία ερώτηση. «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές …

Ηρακλής

Λακωνικός ήταν στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος αφού τοποθετήθηκε δε δέχτηκε καμία ερώτηση.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να παίξουν ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο Ουκρανός τεχνικός, ο οποίος σχολίασε ειρωνικά όπως φάνηκε τη διαιτησία του Ντάκου: «Ο μόνος που έκανε σωστά τη δουλειά του στο παιχνίδι ήταν ο διαιτητής».

Εν συνεχεία ο προπονητής του Ηρακλή εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τους διοικούντες της ομάδας, τονίζοντας: «Αυτό που έχω να κάνω από εδώ και πέρα είναι να συζητήσω με τη διοίκηση».

Από την πλευρά του ο Κίκε Ερνάντεθ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πήραμε μια σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές μου μέσα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top