Προτάσοφ: «Θα συζητήσω με τη διοίκηση»

Λακωνικός ήταν στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος αφού τοποθετήθηκε δε δέχτηκε καμία ερώτηση. «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές …

Ηρακλής

Λακωνικός ήταν στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό ο Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος αφού τοποθετήθηκε δε δέχτηκε καμία ερώτηση.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να παίξουν ποδόσφαιρο σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε αρχικά ο Ουκρανός τεχνικός, ο οποίος σχολίασε ειρωνικά όπως φάνηκε τη διαιτησία του Ντάκου: «Ο μόνος που έκανε σωστά τη δουλειά του στο παιχνίδι ήταν ο διαιτητής».

Εν συνεχεία ο προπονητής του Ηρακλή εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τους διοικούντες της ομάδας, τονίζοντας: «Αυτό που έχω να κάνω από εδώ και πέρα είναι να συζητήσω με τη διοίκηση».

Από την πλευρά του ο Κίκε Ερνάντεθ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πήραμε μια σημαντική νίκη η οποία θα μας βοηθήσει. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές μου μέσα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά Άρθρα

Έντονες επιφυλάξεις στο Ιδρυτικό για την περίπτωση της Γ΄ Εθνικής…

Ποδόσφαιρο

Η ιστορία του «Γαλάζιου Οδηγού», που αποδείχθηκε άχρηστος για τον Σύλλογο

Ποδόσφαιρο

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Back to Top