Φεύγει Αργεντινή και χειρουργείται ο Λέκι

Οι εξελίξεις στο θέμα του τραυματισμού του Ματίας Λέκι «τρέχουν» γοργά, καθώς με το που διαπιστώθηκε από την μαγνητική τομογραφία το μέγεθος της ζημιάς, ο …

Ηρακλής

Οι εξελίξεις στο θέμα του τραυματισμού του Ματίας Λέκι «τρέχουν» γοργά, καθώς με το που διαπιστώθηκε από την μαγνητική τομογραφία το μέγεθος της ζημιάς, ο Αργεντινός στόπερ επικοινώνησε με τον προσωπικό ορθοπεδικό του στο Μπουένος Άιρες και συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί εκεί η επέμβαση αποκατάστασης.

Ο γιατρός του Ηρακλή και ο επίσημος Ηρακλής δεν είχαν την παραμικρή αντίρρηση στο αίτημα του Λέκι και αυτομάτως κλείστηκε εισιτήριο αναχώρησής του για την πατρίδα του για αύριο, Κυριακή 25/10, με τελικό προορισμό την αργεντίνικη πρωτεύουσα.


Σκοπός του Λέκι είναι το μεσημέρι της Δευτέρας 26/10 να εξετασθεί από τον γιατρό του (θα έχει στις αποσκευές του και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υπεβλήθη στη Θεσσαλονίκη), ενώ από την πλευρά του ο χειρουργός – ορθοπεδικός έχει ήδη κανονίσει χειρουργείο για τον παίκτη την ίδια μέρα το απόγευμα. Το τραύμα θα αποκατασταθεί με την μέθοδο της αρθροσκόπησης και ο παίκτης αναμένεται να λείψει περί τον ένα μήνα από τα γήπεδα. Τις μέρες μετά την επέμβαση θα καθοριστεί το πότε θα επιστρέψει για να συνεχίσει την αποθεραπεία του δίπλα στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top