“Ο Ρέμος ήταν, είναι και θα είναι στον Ηρακλή”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμος Πολύκαρπος σε δηλώσεις του (23/10) στο «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε στα ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Τόνισε αρχικά για τις παραιτήσεις: …

Ηρακλής

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμος Πολύκαρπος σε δηλώσεις του (23/10) στο «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε στα ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Τόνισε αρχικά για τις παραιτήσεις: «Τι τέσσερις, τι πέντε, στόχος μας είναι να μπορέσουμε να βρούμε τα κατάλληλα άτομα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά». Συνέχισε λέγοντας: «Ο Αντώνης Ρέμος ήταν, είναι και θα είναι στον Ηρακλή. Σίγουρα θέλει να ενισχύσει την ομάδα. Ο Αντώνης Ρέμος όταν σκεφτεί να φύγει από την ομάδα του Ηρακλή, θα βγει μπροστά και θα το πει».

Η συνέντευξη έγινε μία μέρα από τις δηλώσεις του Μπάμπη Ξανθόπουλο. Για την δήλωση του κ. Ξανθόπουλου περί του γεγονότος ότι μετατράπηκε σε εκπρόσωπο του κ. Σπανουδάκη είπε: «Ο κ. Σπανουδάκης είχε ζητήσει να εκπροσωπηθεί από τον κ. Ρέμο ή τον κ. Ξανθόπουλο, κάτι που δεν είχε συμφωνηθεί πριν την Γενική Συνέλευση. Αυτό το θέμα λύθηκε μέσα στο επόμενο εικοσάλεπτο» ενώ για το εξώδικο με τον κ. Ξανθόπουλο είπε: «Πως θα έπρεπε να απαντήσουμε; Όταν του έρχεται ένα χαρτί από έναν πρώην συνεργάτη, πως απαντάς; Με εξώδικο απαντάς. Ένα απόγευμα του καλοκαιριού, κάποιοι άνθρωποι δεν θυμάμαι τον αριθμό, αποφάσισαν στο μέτρο που μπορεί ο καθένας να διευκολύνει ταμειακά στον Ηρακλή γιατί υπήρχε πρόβλημα από την εποχή του κ. Σπανουδάκη. Αυτό σημαίνει ότι βάζει ο καθένας όσο χρήματα μπορεί και μπαίνουν στην καρτέλα ώστε να τα πάρουν πίσω όταν η εταιρεία μπορεί να τα δώσει. Ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρεται σε δανειακή σύμβαση, σε δανεισμό. Όταν αναφέρεται σε δανειακή σύμβαση, τότε η απάντηση μας είναι αυτή που αναφέρεται στο έγγραφο. Με τα ελάχιστα που ξέρω, η διαφορά είναι ότι ο δανειοδότης μπορεί να προσφύγει στην δικαιοσύνη. Ο κ. Ξανθόπουλος συμφωνώ ότι βοήθησε, κανείς δεν τα πήρε όμως. Ούτε ο κ. Κορκόβελος ή ο κ. Καραβασιλίδης. Στην ταμειακή διευκόλυνση υπάρχουν δύο τινά. Να τα πάρεις κάποια χρονική στιγμή που συμφωνήσεις ή έχει τα χρήματα η εταιρεία. Επίσης να τα πάρεις από κάποιον άλλο που θα έρθει» και συνέχισε για τα οικονομικά της ΠΑΕ: «Η εποχή είναι δύσκολη, γιατί χάθηκαν χρήματα από πρόστιμα ή από απώλεια εισιτηρίων μιας και παίξαμε στην έδρα μας από τα τέλη Αυγούστου. Επίσης λόγω των εκλογών «πάγωσαν» όλες οι επαφές για χορηγίες».

Ο κ. Πολύκαρπος συνέχισε: «Δεν χαρακτηρίζω ο… καθένας τον κ. Ξανθόπουλο. Αναφέρομαι στην έννοια «ο καθένας» ότι υπάρχουν πέντε άνθρωποι που έχουν βοηθήσει τον Ηρακλή ταμειακά» ενώ για το… λευκό χαρτί που δόθηκε στον κ. Σπανουδάκη είπε: «Στον κ. Σπανουδάκη δώσαμε… λευκό χαρτί γιατί ήταν βασική προϋπόθεση για να πάρουμε τις μετοχές».

Για το ότι η ομάδα δεν πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είπε ότι… “υπερασπιστήκαμε την γραμμή που θα ακολουθούσαμε στη νομική μας υπόθεση εκείνη την περίοδο. Αν παίρναμε εισιτήρια θα καταρρίπταμε μόνοι μας την υπεράσπισή μας. Νομικά, έτσι έπρεπε να προστατεύσουμε την ομάδα. Μπορεί να μην καταφέραμε να αναιρέσουμε το αποτέλεσμα στην έφεση, μας είπαν ότι θα ήταν καλό να το κάνουμε. Τώρα θέλουμε ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλή να παρακολουθήσει την ομάδα στην Λιβαδειά. Το έχουμε αποδείξει και πέρυσι, όταν θέλουμε ο κόσμος μας να είναι κοντά στην ομάδα σε όλα τα γήπεδα».

Για τον κ. Κορκόβελο τόνισε: «Ο κ. Κορκόβελος αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Είπε ακόμη ότι… “οι παίκτες πρέπει να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αντιστρέψουν την εικόνα που έχουν δώσει και δεν είναι καλή. Ο κόσμος να περιμένει από την ομάδα να παλεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο κόσμος επίσης να στηρίξει την ομάδα για να μείνουμε όλοι ενωμένοι» ενώ εξέφρασε την πίστη της διοίκησης στον Όλεγκ Προτάσοφ: «Ο Προτάσοφ ανεξαρτήτως αποτελέσματος την Κυριακή θα παραμείνει στην ομάδα. Τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε». Συμπλήρωσε ακόμη ότι… “η διοίκηση του Ηρακλή είναι τακτική, όχι Πρωτοδικείου».


 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top