Ο Αχιλλέας Μπέος είπε μία μεγάλη αλήθεια

Σε μία περίοδο που ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής διασύρεται στο πανελλήνιο με όσα συμβαίνουν, ένας άνθρωπος που δεν ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου, είπε μία …


Σε μία περίοδο που ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής διασύρεται στο πανελλήνιο με όσα συμβαίνουν, ένας άνθρωπος που δεν ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου, είπε μία μεγάλη αλήθεια μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Μετρόπολις”: “Αν δεν βρεθεί λύση, το μέλλον είναι σκοτεινό για τον Ηρακλή. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, σε λίγο καιρό ολόκληρη η Ελλάδα θα γελάει με τον Ηρακλή”, είπε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.Αν και πιστεύουμε ότι ήδη ο Ηρακλής αποτελεί αντικείμενο χλευασμού στις καφενειακές –έστω- συζητήσεις, όλοι όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον ζωντανό οργανισμό που λέγεται Ηρακλής, οφείλουν να βρουν σημείο επαφής για να επανέρθει η ηρεμία. Και φυσικά αυτό δεν θα γίνει με εξώδικα και ραδιοφωνικά… ξεκατινιάσματα. Η Μίκρα αποτελεί την έδρα της εταιρίας και από εκεί μόνο μπορούν να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές.


Και ο πρώτος που πρέπει να βγει μπροστά και να δρομολογήσει τις εξελίξεις, είναι ο καπετάνιος του κυανόλευκου καραβιού. Ο Αντώνης Ρέμος. Μόνο αυτός μπορεί να οδηγήσει και πάλι σε ήρεμα νερά το καράβι. Τώρα, που είναι ακόμη –σχετικά- νωρίς. Αν δεν αποφασίσει να πάρει το παιχνίδι πάνω του, το μέλλον είναι σκοτεινό, όπως είπε και ο Μπέος.


 


 


 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top