Μπάρκογλου: «Έχει αδυναμίες ο Ηρακλής»

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Λεβαδειακού, Γιώργος Μπαρκογλου, μίλησε σήμερα (23/10) στο Libero 107.4 για την σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή, για την …

Διάφορα

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Λεβαδειακού, Γιώργος Μπαρκογλου, μίλησε σήμερα (23/10) στο Libero 107.4 για την σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


 «Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του Ηρακλή. Έχει προβληματάκια πίσω και στο γκολ είναι δύσκολος. Θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε όλα αυτά. Το ποιος θα νικήσει θα κριθεί στις λεπτομέρειες», τόνισε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού για να συμπληρώσει για τον νέο του προπονητή:
 
«Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο κύριος Ερνάντεθ. Δεν είναι καιρό στην ομάδα, αλλά έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα».


Όσο για τον στόχο του Λεβαδειακού, ήταν ξεκάθαρος: «Από την αρχή λέμε ότι ο στόχος μας είναι η παραμονή. Γενικά το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, σε σχέση με άλλες χρονιές. Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top